Over Barry Berben

NTTBBondsnummer: 4066579

Geslacht: M

Leeftijdscategorie: senior Onder 23 (O23-1)

Club(s): Red Stars

Seniorenlicentie: A

Actuele ratingpunten: 2299

Geldige bonuspunten: 84

Rangplaats: 11

Rangplaats bij heren: 11

Initiële rating: 468 (nj2013)

Hoogst behaalde rangplaats: 11 (op 01-07-2022)
NTTB

RANGLIJST

11e plaats senioren

2384 punten


JOOLA RANGLIJST DUITSLAND

2098 TTR punten

innerforce alc

Ovtcharov Innerforce ALC, ontwikkeld samen met de Duitse superstar Dimitrij Ovtcharov, biedt een dikker en lichtelijk groter frame in vergelijking met de Innerforce Layer ALC. Het frame zorgt voor meer power in de slagen vanwege de hoge reactie dat het Innerfiber gedeelte van het frame kent. Het gevoel van het 'vasthouden van de bal' blijft behouden.

Het logo bevat de initialen D en O, waarmee de oneindige mogelijkheden symbolisch worden aangegeven. Het donkere handvat is eveneens nieuw en uniek, maar bevat nog altijd de kenmerkende ALC kleuren erin verwerkt; blauw en goud.

Dignics 09 C Nieuw Met een kleverige toplaag, biedt Dignics 09c een hoge mate van frictie en grip, welke leidt tot veel spin en een baltraject met veel rotatie, bij het geven van topspin ballen. Daarbij is er tevens relatief veel power aanwezig, vanwege de Spring Sponge X van 44 graden. De hoeveelheid power, in combinatie met de hoge mate van rotatie maakt Dignics 09c tot een uitstekende keuze voor spelers met veel kwaliteit en ambitie, die op zoek zijn naar de voordelen van een kleverig rubber.

Dignis brengt je spel naar een hoger niveau. De combinatie van een nieuwe en verbeterde Spring Sponge X-technologie met een geavanceerde oppervlaktelaag en "Code 05" noppenstructuur zorgen voor meer grip met het gevoel letterlijk "de bal vast te houden" bij impact. Dignis 05 biedt extra elasticiteit, precisie en spinprestaties van de hoogste orde. Aanbevolen voor het meest moderne offensieve tafeltennis met focus op spin.