team NL geplaatst voor het ek in zweden

Barry Berben pakt met Team NL de winst tegen Letland 🇱🇻 en Israël 🇮🇱 waardoor ze zich plaatsen voor de eindronde van het EK in Malmö Zweden 🇸🇪. Dat word gespeeld van 10 tot 17 september 2023

ttc indeland julich II kampioen

Barry speelde met TTC Indeland/Jülich 2 de beslissende wedstrijd in de Regionalliga. Door de winst met 7-3 afgelopen zaterdag is TTC Indeland Julich II kampioen🏆 en promoveren zij volgend seizoen naar de Duitse 3de Bundesliga. Hierdoor speelt Barry komend seizoen zowel in de 3e als de 2e Bundesliga en dat is een enorme goede ontwikkeling🤩.

NK kampioen 2023

Mixed - Dubbel en enkel

🥇Mixed dubbel Barry Berben & Tali Cohen

🥇Heren Dubbel Kas van Oost & Barry Berben

🥇 Heren Enkel Barry Berben 

🤩 Barry Berben schrijft geschiedenis door de éérste Enkeltitel voor Red Stars binnen te slepen. Daarnaast behaalde hij een hattrick! In alle disciplines stond hij met het goud om de nek, en gaat met die triple de boeken in! De laatste die dat presteerde was Danny Heister (2008) 

scylla supercup 2023

✅👉Brons voor Barry Supercup‼️

Barry Berben trof in Stephan Tromer zijn opponent. In drie close games wist hij Tromer de deur te wijzen en zijn plek in de kwartfinale te claimen. Daarin kon Barry Jochem de Hoop in vier games van zich afschudden. In de halve finale was Laurens Tromer, ex-teamgenoot bij Jülich, nog net een maatje te groot. Ondanks goed tafeltennis, moest Barry het toch afleggen tegen de latere winnaar. Barry verzilverde op zijn beurt een uitstekende derde plek op het goed georganiseerde Scylla-evenement!